Ar&Ge ve İnovasyon Danışmanlık Hizmetleri

Akademi-Sanayi İşbirliği Projeleri

Üniversite - Sanayi İş Birliği Hizmet Sürecimiz, fikir aşamasındaki projelerin ya da mevcut Ar-Ge çalışmalarının doğru ve hızlı bir şekilde sanayiye yönlendirilmesi, sanayinin ihtiyaçlarının uzman akademisyenlere aktarılıp projelendirilmesi konusundaki ilişkiyi yönetmektedir.

Üniversite - Sanayi İş Birliği aşamasında sözleşme yönetimi, hukuki danışmanlık, mali konuların takibi, idari süreçlerin yönetimi, sektörel organizasyonlar ile akademisyenler ve sanayicilerin buluşması, üniversite kaynaklarının en verimli şekilde kullanımı için üniversite ve sanayi ihtiyaç analizi konularında hizmet vermektedir.

timeline.jpg (134 KB)

Kurum ve Kuruluşla Geliştirilen Özellikli Projeler

MİATT A.Ş.-Marmara TTO olarak Türkiye’nin önemli Bilim ve Teknoloji geliştirilen kuruluşlarından TÜBİTAK BİLGEM ve TUSAŞ gibi kurumlarla çözüm ortaklığı faaliyetleri yaparak çarpan etkisi ve fayda değeri yüksek projeler geliştirmekteyiz. Kazanılan bu tecrübe ile hem kamunun ihtiyaçlarının karşılanması hem de, ihracat potansiyelini arttıracak Yüksek teknolojinin sürdürülebilir bir gelir ve fayda ekseninde geliştirilmesi ve katma değer olarak sunulması amaçlanmaktadır.

Bu sayfa Marmara İnovasyon Ar-Ge Teknoloji Transfer AŞ. tarafından en son 18.08.2022 10:46:08 tarihinde güncellenmiştir.